AEG Wasmachines

AEG is een Duitse fabrikant van wasmachines en staat bekend om haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Naast wasmachines kan je van dit merk ook ander soort keukenapparatuur in de winkels vinden. Veel mensen die eenmaal een AEG wasmachine hebben gehad kopen nooit meer een ander merk. De wasmachines van AEG worden onder meer geroemd om hun zuinigheid en lange levensduur. Ben jij dus op zoek naar een wasmachine die lang meegaat, bekijk dan het assortiment van AEG. Bekijk bijvoorbeeld de bestverkochte AEG wasmachine van 2022. Regelmatig zijn er aanbiedingen beschikbaar met extra lage prijzen. Ben jij op zoek naar een goedkope wasmachine, bekijk dan de AEG outlet met extra hoge kortingen. Er zijn machines beschikbaar met zowel een voorlader als een bovenlader. Een bovenlader is vooral handig als jij weinig ruimte hebt. Naast wasmachines verkoopt AEG ook wasdroogcombinaties.

AEG ÖKOMix wasmachine

Sinds enkele jaren maakt AEG gebruik van de zogenaamde ÖKOMix technologie. Het wasmiddel en de wasverzachter worden voor gebruik goed gemengd met water, waardoor het beter in het wasgoed kan trekken. Het wasmiddel wordt gelijkmatiger verdeeld over de kleding, waardoor het eindresultaat nog schoner is dan je gewend bent. Lees de testresultaten van een AEG ÖKOMix wasmachine en kijk of deze machines iets voor jouw huishouden zijn. Doordat je op lagere temperatuur kunt wassen bespaar je op energiekosten. Volgens eigen zeggen wordt er per wasbeurt 50% bespaard ten opzichte van traditionele wasmachines.

Minder strijken door AEG ProSteam

De wasmachines van AEG bevatten de ProSteam technologie. Dit betekent tot 50% minder kreuken in jouw wasgoed. Onder meer handig als jij veel overhemden of blouses hebt hangen in jullie kledingkast. Doordat er met stoom wordt gewerkt krijg je hetzelfde effect als de wasmachines die een stomerij en wasserette gebruikt. Momenteel loopt er een aanbieding op een aantal modellen van AEG met ProSteam technologie.

AEG Lavamat

Samenvattend kunnen we concluderen dat AEG wasmachines vooral geschikt zijn voor mensen die energiebewust willen wassen. Daarnaast zijn de AEG Lavamat wasmachines ook zeer geschikt voor mensen met wat duurdere kleding. Dit komt door de speciale wastrommel die jouw kleding extra beschermt tegen slijtage. Een ander pluspunt is de duurzaamheid en lange levensduur, op veel wasmachines van AEG krijg je 10 jaar garantie op de motor. De gemiddelde prijs van een AEG wasmachine ligt rond de 425 euro. Heb je een iets kleiner budget, bekijk dan de goedkoopste AEG wasmachine van dit moment.