Indesit wasmachines

Tegenwoordig zijn Indesit wasmachines in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Kies je voor een bepaald merk? Moet de wasmachine ook goed kunnen drogen? Kan je alle kilo's erin kwijt? Of moet de wasmachine over de nieuwste technieken beschikken? Voor de één is de techniek het belangrijkst, de ander kiest met de portemonnee.

Wat is voor jou belangrijk?

  • Capaciteit: hoeveel kilo was je?
  • Het formaat: hoeveel ruimte heb je?
  • Droogte: welk toerental heb je nodig?
  • Zuinig: welk energielabel wil je?
  • Gebruiksgemak: wil je een simpel te bedienen machine?
  • Merk: is een bekend merk van belang?
  • Kosten: is de prijs doorslaggevend?

Waarom een wasmachine van Indesit?

Schone was met een betaalbare machine. Daar staat de Indesit wasmachine om bekend. Daarnaast zijn de machines erg gemakkelijk te bedienen. Een keuze maken kan best lastig zijn. Want koop je nou wel de juiste. Je wilt achteraf geen spijt krijgen. Wie kiest voor een Indesit weet een aantal dingen zeker. De wasmachine is betaalbaar, de wasmachine is handig in de bediening en de was is lekker schoon en fris.

Push & Wash knop

Om jouw gebruiksgemak te vergroten kijkt Indesit naar mogelijkheden om steeds een stapje verder te gaan. Met de Push & Wash knop, start je was binnen 2 seconden. De wasmachine gaat voor je aan de slag met 1200 toeren per minuut op 30 graden.

Vulopening

Neem even in je gedachte dat je de was gaat doen. Je pakt alle bonte was bij elkaar en je wilt het in de trommel stoppen. Maar het gat is te klein waardoor alle was weer uit je handen valt en je het handje voor handje in de trommel moet stoppen. Met een Indesit heb je daar minder snel last van. Het in- en uitladen van de was gaat namelijk een stuk gemakkelijker omdat de volopening 48,5 cm in diameter breed is. Dat is weer een ergernisje minder.

Extra opties

  • Verschillende anti-vlekopties (3) om verschillende soorten vlekken gemakkelijker te kunnen verwijderen.
  • Verschillende sportprogramma's (4) om sportkleding goed schoon te krijgen. Bij deze programma's wordt extra rekening gehouden met de stof zodat slijtage geen kans krijgt.
  • Anti-luchtjesprogramma om vieze, hardnekkige geuren uit je kleding te krijgen.

Online bestellen of in de winkel?

In de winkel krijg je advies van een iemand die daar, als het goed is, verstand van heeft. Deze persoon kan je helpen bij je keuze. Online is veel informatie te vinden over diverse soorten wasmachines. Als je weet wat belangrijk voor je is dan is de keuze snel gemaakt. In onze shop helpen wij je graag bij het vinden van de juiste machine. We hebben diverse soorten Indesits in het assortiment. Online bestellen is vaak goedkoper dan in de winkel kopen.

Italiaans

Wat veel mensen niet weten is dat Indesit een Italiaanse fabrikant van witgoedartikelen is. Het bedrijf zit gevestigd in Fabriano, Ancona en het bedrijf kreeg in 1987 een notering aan de beurs van Milaan. Het witgoed van Indesit wordt gemaakt in verschillende Europese landen waaronder Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Koop je Indesit nu

Om de prijs hoef je het niet te laten. Daarbij wordt de machine snel geleverd en gratis geplaatst en aangesloten. Je oude apparaat nemen we gratis mee. Op alle wasmachines van Indesit zit 2 jaar garantie en bijna alle modellen hebben we standaard op voorraad. Heb je de machine gekocht en bedenk je je? Je kunt de machine gratis retourneren.