LG Wasmachines

LG (Lucky Goldstar) is een elektronica merk uit Zuid-Korea, met onder meer een groot assortiment wasmachines. Het belangrijkste element van de wasmachines van LG is hun energiezuinigheid. Bijna alle wasmachines van LG hebben een A+++ energielabel en scoren altijd goed in tests op het gebied van duurzaamheid en zuinigheid. Bekijk de testresultaten van enkele LG wasmachines en laat je overtuigen. Weet je niet zo goed welke wasmachine jij moet kiezen, bekijk dan de LG wasmachine outlet met diverse scherpgeprijsde modellen.

LG TurboWash

LG heeft een speciale technologie ontwikkeld, genaamd TurboWash. In 59 minuten wordt jouw was net zo schoon als bij langere wasprogramma's van andere merken. Jouw was is niet alleen sneller klaar met het scheelt ook een hoop energiekosten. Deze extra functie is zeer handig als jij vaak en veel wasjes draait. Er zijn diverse modellen beschikbaar van LG met deze TurboWash functie. Bekijk de goedkoopste LG wasmachine met TurboWash en bespaar een hoop geld en tijd.

LG Direct Drive

Een ander pluspunt van de LG wasmachines is de borstelloze Direct Drive motor. Elke LG wasmachine heeft deze motor die direct bevestigd is aan de wastrommel. Het grote voordeel hiervan is dat er minder onderhoud nodig is en de kans op defecten is aanzienlijk kleiner dan bij andere wasmachinemotoren. Nog een andere prettige bijkomstigheid is dat dit type motoren extra stil zijn in vergelijking met motoren van andere wasmachinemerken. Bekijk de speciale aanbieding van een LG wasmachine met Direct Drive.

LG wasmachine voor grote gezinnen

Vele gezinnen hebben inmiddels al voor een LG wasmachine gekozen. De voornaamste reden hiervoor zijn de grote wastrommels die LG aanbiedt. De grootste wastrommel uit het LG assortiment heeft een vulcapaciteit van maar liefst 12kg. Ondanks de grote wastrommels nemen deze wasmachines niet meer ruimte in beslag. Ga naar de speciale pagina Wasmachines voor grote gezinnen en kies het geschikte model uit.