Haier Wasmachine

Het merk Haier is een onderdeel van een groot electronica concern uit China. De Chinese fabrikant van witgoed apparaten maakt hiernaast ook vele andere soorten apparatuur, zoals televisies, airco's en andere huishoudelijke apparatuur. Haier timmert tegenwoordig aan de weg over de gehele wereld. Haier gaat regelmatig partnerschappen aan met grote spelers op de wereldmarkt. Op deze manier zorgt Haier ervoor dat haar producten in steeds meer landen wereldwijd worden verkocht. Haier staat in China bekend als een van de grootste producenten. De ambities van Haier zijn om een speler van wereldformaat te worden. Hierin zijn zij reeds geslaagd en plannen voor uitbreiding over een groter gebied zijn reeds in gang gezet.

Waarom zou ik een Haier wasmachine kopen?

Een goede eerste reden om een Haier wasmachine te kopen is de beoordeling van de Consumentenbond. Hierin kwam Haier onlangs als beste getest uit de test. Dit had vooral te maken met de gunstige prijs kwaliteitsverhouding. Haier onderscheid zich door technologisch hoogwaardige producten te leveren. Opties zoals programmeerbaar wassen en energiezuinig wassen maken Haier een interessante optie. Zeker wanneer je op zoek bent naar een betaalbare wasmachine ben je bij Haier aan het goed adres. Het feit dat Haier goedkopere machines levert, doet niet af aan de kwaliteit. Ook op het gebied van kwaliteit komt Haier positief naar voren. Klantervaringen spreken van degelijke wasmachines die jarenlang betrouwbaar en goed functioneren. Daarnaast zijn de wasmachines van Haier zeer energiezuinig. Haier past bij al haar producten een strategie toe waarbij energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo ook bij haar wasmachines. Er zijn wasmachines verkrijgbaar in diverse soorten energie labels. Ook is Haier een fabrikant die extra garantie biedt bij de aankoop van een nieuwe wasmachine. Je hoeft de wasmachine na aankoop slechts te registreren op de website en vervolgens heb je (afhankelijk van het model) zomaar 3 tot 6 jaar fabrieksgarantie te pakken. Haier wil hiermee het consumentenvertrouwen een boost geven. Voor mensen in west Europa is Haier een betrekkelijk nieuwe naam. Door de ruime garantie in combinatie met de lagere prijzen is het een aantrekkelijke optie om voor een Haier wasmachine te gaan.

Welke Haier wasmachine pas bij mij?

Het ligt eraan wat je belangrijk vind bij een wasmachine van Haier. Wanneer je graag het nieuwste van het nieuwste hebt op technologisch gebied is Haier een goede keus. Haier rust al haar producten uit met de nieuwste technische mogelijkheden. Daarnaast is er Haier veel aan gelegen om de haar apparatuur zo energiezuinig te laten functioneren. Een belangrijk onderdeel omdat de energierekening lang na je aankoop gewoon door blijft tikken. Haier wasmachines bieden oplossingen voor zowel grote wasvolumes als kleine wasvolumes. Ook is het mogelijk compactere modellen te kopen, wanneer je weinig ruimte hebt bijvoorbeeld.