Siemens Wasmachines

Siemens is een bekende fabrikant van onder meer wasmachines en wasdrogers en wasdroogcombinaties. Misschien ken je dit merk ook van andere elektronica apparaten. Het bedrijf komt uit Duitsland en staat bekend om haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Enkele kenmerken van Siemens wasmachines zijn comfort, vermogen en energiezuinigheid. Bekijk de populairste Siemens wasmachines van dit moment en ontdek alle mogelijkheden.

Siemens iSensoric

De wasmachines van Siemens met de iSensoric technologie zijn uitgerust met sensoren en software. Er wordt voor en tijdens elke wasbeurt door de sensoren gemeten hoe vuil de was is en hoeveel was er in de trommel zit. Op basis van deze gegevens wordt het wasprogramma aangepast zodat jij brandschone was krijgt afgeleverd. Alle bekende modellen van Siemens bevatten de iSensoric technologie. Bekijk de goedkoopste Siemens wasmachine met iSensoric.

Siemens Avantgarde

De Siemens Avantgarde wasmachines en wasdrogers zijn het neusje van de zalm. Naast een schitterend design zitten de machines ook vol technische snufjes en innovaties. De Siemens Avantgarde wasmachine bevat onder meer het i-Dos systeem, waarmee er precies de juiste hoeveelheid wasmiddel wordt verbruikt. De Avantgarde wasdroger bevat een zelfreinigend condensor waardoor je geen pluisjes en stof meer hoeft te verwijderen zoals bij andere wasdrogers. Met de myTime functie van Siemens Avantgarde kan je zelf de duur van een wasprogramma aanpassen. Heb jij een veelgebruikt wasprogramma, stel deze dan in als favoriet en start jouw was de volgende keer nog sneller dan je gewend bent. Ga naar de beschikbare Siemens Avantgarde wasmachines als je geïnteresseerd bent in het beste van het beste. Heb je liever een ander model, ga dan naar de top 10 bestverkochte wasmachines van Siemens.

Siemens Home Connect

Met de Home Connect app kan je jouw wasmachine besturen, waar je ook bent. Je kies het wasprogramma dat je wilt draaien en drukt op start. Jouw wasmachine start automatisch. Ook kan je via de app jouw wasprogramma volgen. Wil je nog extra spoelen of centrifugeren, ook dat is gemakkelijk te regelen via de app. Bekijk de beschikbare Siemens wasmachines met Home connect of bezoek de outlet met hoge kortingen op verschillende modellen.