Beko Wasmachine

Beko is ten opzichte van andere merken een relatief nieuwe speler op de markt van het witgoed. Beko is een van oorsprong Turks bedrijf, dat zich sinds de jaren 50 manifesteert als witgoedfabrikant. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw is het merk Beko wereldwijd bekender en groter geworden. Tegenwoordig is Beko een actieve speler op een grote wereldmarkt. Wasmachines en andere witgoed producten van Beko vinden gretig aftrek. Ondanks dat het merk relatief onbekend is, is het een snel groeiend concern.

Waarom zou ik een Beko wasmachine kopen?

Een goede eerste reden reden voor de aanschaf van een Beko wasmachine is de prijs. Wanneer je een Beko product koopt kun je er vanuit gaan dat de prijs in verhouding tot de grote merken een stuk lager is. Beko poogt op deze manier wereldwijd voet aan wal te krijgen, met succes. Door de lage prijzen gaan de producten over de toonbank. Een andere reden om een Beko wasmachine te kopen is het technische gedeelte. De wasmachines zijn vaak uitgerust met de nieuwste technologische snufjes. Bijvoorbeeld is er de optie om te programmeren wanneer de was zou moeten starten, bijvoorbeeld later op de dag als je van huis bent. Nog een reden voor het aanschaffen van een Beko wasmachine is de energiezuinigheid. Beko gaat meteen mee met deze trend van economisch wassen. Er zijn een aantal zeer energiezuinige varianten beschikbaar. De aanschafprijs wordt hierdoor wel wat duurder, maar op de lange termijn is het toch een beter idee. De energierekening loopt immers gewoon door. Zeker als je de machine jaren wilt gaan gebruiken doe je er goed aan om een zo energiezuinig mogelijk model te nemen. Misschien twijfel je nog omdat het merk Beko je niet zoveel zegt. Een extra reden om te gaan voor Beko is de garantietermijn. Bij veel modellen biedt Beko extra garantie, vaak 3 tot 5 jaar. Op deze manier kun je met vertrouwen een wasmachine van Beko kopen.

Welke Beko wasmachine past bij mij?

Dat is helemaal afhankelijk met welke reden je de Beko wasmachine koopt. Kijk je puur en alleen naar de prijs, dan heb je al Beko modellen vanaf 199 euro of soms zelfs minder. Wanneer je kijkt naar het volume van de wasmachines, dan zijn er meerdere opties. Beko voorziet in alle voorkomende liter inhoud van wasmachines. Ook voor eenpersoons huishoudens zijn er kleine modellen beschikbaar met een zuinig energielabel, voor grote gezinnen zijn er wasmachines met een grote literinhoud te vinden, zodat er meer kleding tegelijk kan worden gewassen. Vind je vooral ook technische innovaties erg belangrijk? Dan past een Beko wasmachine zeker bij jou. Beko is er altijd snel bij om diverse noviteiten aan hun wasmachines toe te voegen.