Schulthess Wasmachine

De fabrikant Schulthess is van Zwitserse komaf. Het merk profileert zich als een merk van hoogstaande kwaliteit. Het gaat prat op het feit dat de wasmachines worden vervaardigd in Zwitserland. Net als Duitsland heeft Zwitserland een zeer goede reputatie als het gaat om kwaliteitsproducten. Ook de term 'Swissmade' komt hier vandaan. Schulthess is als merk altijd een pionier geweest met wasmachines. Het merk bestaat al sinds 1845. In 1904 kwam Schulthess met de eerste wasmachine op de markt die je met de hand kon bedienen. In 1951 kwamen ze met de eerste automatische wasmachine op de markt en in 1978 was Schulthess ook de eerste fabrikant die aan de wasmachines een microprocessor toevoegde. Schulthess heeft een eigen afdeling voor de ontwikkeling ban hun machines. Daarnaast hebben ze ook een eigen productielijn. Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel.

Waarom zou ik een Schulthess wasmachine kopen?

De eerste reden is bij Schulthess kwaliteit. Hiervan ben je verzekerd met een Schulthess wasmachine. Ze dragen deze boodschap dan ook zeer groot uit. Het is echt een kenmerk van Schulthess. Daarnaast is Schulthess zoals gezegd een innovatief merk. Maakt wassen geluid? Niet bij een wasmachine van Schulthess. Die zijn simpelweg muisstil. Een waar genoegen voor mensen die af willen van een luidkeelse wasmachine. Een volgende goede reden is het design van de wasmachines. Dit is simpelweg oogstrelend. Ze variëren in kleur en model. Er is duidelijk veel aandacht aan het design besteed. Ook een goede reden om een Schulthess wasmachine te overwegen is de snelheid van het wassen. Ook hier zie je weer de innovativiteit terug van Schulthess. Wasjes draaien gaat nu in een record tijd. In combinatie met het stille wassen en het oogstrelend design is Schulthess een zeer aantrekkelijke wasmachine. Voeg daar de Zwitsere kwaliteit nog eens aan toe en het plaatje is compleet.

Welke Schulthess wasmachine past bij mij?

Dat is natuurlijk iets wat persoonlijk is en bij je situatie zal moeten passen. Heb je veel of weinig was? Draai je veel wasjes in een week of slechts enkele? Schulthess biedt diverse varianten in diverse prijsklassen. Bepaald dus aan de hand van je omstandigheden welk type Schulthess wasmachine voor jouw persoonlijke situatie het meest toepasselijk zou kunnen zijn. Wanneer je bijvoorbeeld veel wast in een week, elke dag of zelfs meermaals per dag, is het aan te raden om een zo energiezuinig mogelijke variant wasmachine aan te schaffen. Hierdoor bespaar je flink op de energiekosten, die anders behoorlijk kunnen oplopen. Was je weinig en heb je maar weinig ruimte? Kies dan voor een variant uit de compacte series. Schulthess biedt ook hiervoor diverse modellen aan. Ook qua aantal liters en volume bestaat er een grote variatie aan wasmachines van Schulthess.