Zanussi Wasmachines

Zanussi is een bekend witgoedmerk uit Italie, met een groot aanbod wasmachines en wasdrogers. De wasmachines van Zanussi staan vooral bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De meeste wasmachines van Zanussi liggen in de prijsklasse tussen 300 en 500 euro. Speciaal voor koopjesjagers is er de Zanussi wasmachine outlet, met hoge kortingen op een groot aantal modellen. Er zijn modellen beschikbaar voor 1 persoonshuishoudens maar ook aan grote gezinnen wordt er gedacht bij Zanussi. Er is zelfs een wasmachine beschikbaar die 10kg wasgoed in een wasbeurt schoonmaakt. Dit is de grootste trommel die wij zijn tegengekomen bij wasmachines voor particulier gebruik. Heb jij een groot gezin, of moet jij regelmatig veel wassen, dan is dit een model om eens naar te kijken. Heb jij liever een kleiner model, bekijk dan de goedkoopste Zanussi wasmachine van dit moment.

Zanussi Lindo wasmachines

Een nieuwe lijn van Zanussi zijn de Lindo wasmachines. Meer wassen, tijd en energie besparen, dat is in het kort uitgelegd waar de Lindo machines voor staan. Omdat de wasmachines een XXL deur en wastrommel hebben past er meer wasgoed in dan bij een reguliere Zanussi. De wastijd tot vijftig procent verminderen is mogelijk met het snel programma. Er zijn wasprogramma's beschikbaar waarbij jouw wasgoed binnen 30 minuten schoon is, zelfs op 30 graden is dit programma beschikbaar. Dankzij het AutoSense systeem wordt het wasprogramma automatisch aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Vul jij de trommel maar voor de helft, dan wordt het programma automatisch ingekort. Dankzij de PowerJet technologie wordt de wasmiddellade schoongemaakt wanneer dit nodig is. Lees de wasmachine test van een Zanussi Lindo wasmachine en beoordeel zelf of dit model iets voor jou is.

Welke Zanussi wasmachine moet ik kiezen?

Een wasmachine kiezen is voor veel mensen lastig. Wij adviseren jou om eerst te kijken naar wat jouw budget is. Aan de hand daarvan kan je keuzes gaan maken. Wil je een energiezuinige wasmachine of vind je de grootte toch belangrijker? Wil je een machine met veel technische snufjes, of liever een eenvoudiger model? Zoek je een wasmachine met bovenlader of wil je deze vullen aan de voorkant? Veel keuzes die gemaakt moeten worden. Doe de test en bekijk welke Zanussi wasmachine het beste bij jouw situatie past.