Bosch wasmachines

Bosch is al generaties lang op de markt met huishoudelijke apparaten, waaronder Bosch wasmachines. Hierdoor is het een bedrijf met veel ervaring en kennis. Door hun imago van betrouwbaar en deskundig te zijn, hebben ze ook echt een naam hoog te houden op het gebied van de ontwikkeling en verbetering van wasmachines. Dit leidt er toe dat het bedrijf niet stil zit en zich voortdurend ontwikkelt om haar klanten niet teleur te stellen.

Specifieke kenmerken van Bosch wasmachines

Bosch wasmachines hebben minimaal een A++ energieklasse en wassen milieuvriendelijk omdat ze minder water en energie verbruiken. De machines bieden meerdere mogelijkheden om je kleding makkelijk schoon te wassen. Zo zijn er machines met automatische wasmiddeldosering. Andere machines hebben een Active Oxygen functie waarmee je kleding binnen een half uur op kunt frissen, zelfs wanneer je op een lage temperatuur wast. Dit is ideaal voor kleding die stinkt naar sigarettenrook of maar kort is gedragen. Dankzij de vario perfect functie die op veel types zit, draaien de machines ook snel hun programma. Door het hoge toerental waar de machines om bekend staan, komt de was een stuk droger uit de machine dan bij die met een lager toerental. De nieuwste types worden uitgerust met een Eco Silence Dirve functie: hierdoor wast de machine extreem stil dankzij een koolborstelloze motor. Dit houdt in dat de aandrijving van deze machine wordt geproduceerd vanuit de motor zelf en niet door borstels. Dit heeft als voordeel dat deze machines bijna geen geluid maken tijdens het draaien en daarbij ook veel minder snel slijtage vertonen. De trillingen van de wasmachines worden steeds minder door de ontwikkeling van een anti-vibrationwand in de trommel. De machines zijn hierdoor stabieler. Ook de vormgeving van de machines wordt steeds vernieuwd. Doordat ze zo compact mogelijk worden geproduceerd nemen ze niet meer ruimte in dan nodig is. Heel uniek is de extra snel 15 functie van de Bosch WAQ28446NL machine. Dit is het snelste wasprogramma wat er onder alle wasmachines te vinden is. Hiermee was je twee kilo was in minder dan een kwartier schoon en fris.

Waarom zou je kiezen voor Bosch?

Bosch is een gerenommeerd merk en een bekende producent van wasmachines. Je weet wat je aan ze hebt en je weet wat je koopt doordat ze overal ter wereld opereren waardoor ze heel betrouwbaar zijn. Een ander groot voordeel is dat wanneer er een storing is, de monteurs goed weten hoe de machine in elkaar zit. Als er een onderdeel moet worden vervangen is dat makkelijk verkrijgbaar. Dit in tegenstelling tot de wat goedkopere machines van onbekende merken. Als je op een vergelijkingssite kijkt naar de aanschafprijs van wasmachines zal je zien dat een Bosch machine niet de goedkoopste is. Verkijk je hier niet op. Door de duurzaamheid van de machine, het lage water- en energieverbruik bespaar je zoveel geld dat je het bedrag wat je meer kwijt bent aan de aanschaf dubbel en dwars terugverdient. Woon je alleen of bestaat je huidhouden uit zes personen: er is altijd een geschikte Bosch machine voor jou! Wij staan klaar om je van dienst te zijn!