Samsung Wasmachines

Samsung is een van de bekendste elektronica merken ter wereld en heeft ook een groot aanbod wasmachines van hoge kwaliteit. Naast wasmachines verkopen ze ook wasdrogers en wasdroogcombinaties. Bijna alle modellen zijn energiezuinig en staan bekend om hun duurzaamheid. De prijs ligt iets hoger dan bij andere merken maar doordat ze een langere levensduur hebben komen ze vaak uitstekend naar voren in diverse wasmachinetests. Bekijk de Samsung wasmachine test 2022 en zie direct welke een hoog eindoordeel krijgt. De prijzen van de meeste Samsung wasmachine liggen ongeveer tussen de 350 en 800 euro. Regelmatig worden er acties gehouden waarbij er flink gestunt wordt met de prijzen, bekijk hiervoor de Samsung outlet. Welke machine jij moet kiezen hangt onder meer af van de samenstelling van jouw huishouden. Voor grote gezinnen raden wij een trommel aan met 8 of 9 kilo vulruimte. Als jij een groot gezin hebt draai je veel wasjes, kies daarom voor een van de meest energiezuinige Samsung wasmachines. (A+++)

Samsung Eco Bubble

Sinds enige tijd heeft Samung de zogenaamde Eco Bubble modellen op de markt gebracht. Eco Bubble wasmachines zorgen ervoor dat jij op lagere temperatuur kunt wassen dan voorheen maar hetzelfde schone wasresultaat krijgt. Lucht, water en luchtbellen zijn de geheime combinatie van Eco Bubble. Deze technologie zorgt er voor dat jouw was sneller klaar is en er weinig energie wordt verbruikt. Bekijk de top 10 Eco Bubble wasmachines van Samsung en ga ook voor een energiezuinige en duurzame wasmachine. De goedkoopste Eco Bubble wasmachine is al te koop vanaf 400 euro.

Samsung AddWash

Een andere nieuwe technologie van Samsung is AddWash. Hiermee kan je tijdens het wassen nog extra wasgoed toevoegen. Handig als je er opeens achter komt dat je een paar sokken of broek bent vergeten. Een ander voordeel van de AddWash wasmachines is dat je deze kunt bedienen met een app op je smartphone. De goedkoopste Addwash wasmachine van Samsung vind je hier. Regelmatig zijn er cashback acties van Samsung waarmee je een flinke korting kunt krijgen op deze wasmachines.

Samsung Crystal Blue

De Crystal Blue modellen van Samsung bezitten Auto Dispense. Dit betekent dat je niet voor elke wasbeurt wasmiddel hoeft toe te voegen. Een keer per maand vul je de wasmachine met wasmiddel en vervolgens doseert de wasmachine elke keer precies de benodigde hoeveelheid wasmiddel. Hierdoor verspil je geen duur wasmiddel wat op jaarbasis aanzienlijk kan schelen in de kosten hiervan. Alle Samsung Crystal Blue modellen beschikken ook over de Eco Bubble technologie, dubbel besparen dus. Ga jij alleen voor het beste dan is een van deze wasmachines een aanrader. Bekijk de testresultaten van een Samsung Crystal Blue wasmachine.