Whirlpool Wasmachines

Whirlpool is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat veel huishoudelijke apparaten produceert, waaronder wasmachines en wasdrogers. Wat betreft hun wasmachines staat Whirpool vooral bekend om haar goede prijs/kwaliteitsverhouding. Lees de testresultaten van een aantal Whirlpool wasmachines en laat je verrassen door de lage prijs.

Whirlpool Zen

De speciale Zen technologie van Whirpool zorgt ervoor dat de wasmachine bijna geen geluid maakt tijdens het draaien en centrifugeren. Naar eigen zeggen zijn ze zelfs fluisterstil. Handig als je de machine wilt plaatsen naast een slaapkamer. Dat de wasmachines zo stil zijn komt door de speciale Direct Drive motor en de goede isolatie die in de trommel is verwerkt. Doordat het motortje direct op de wastrommel zit krijg je minder wrijving en daardoor dus minder geluidsproductie. Bekijk de beschikbare modellen met Zen technologie in de Whirlpool wasmachines outlet. Een ander bijkomend voordeel is dat Whirlpool levenslange garantie geeft op de motoren met Zen technologie.

Een andere technologie zijn de 6th sense sensoren. De sensoren detecteren automatisch het soort en de hoeveelheid wasgoed en passen op basis daarvan het wasprogramma aan. Door het wasgoed voor elke wasbeurt te wegen wordt er automatisch wasmiddel gedoseerd, precies de juiste hoeveelheid waardoor je geen wasmiddel verspilt.

Whirlpool aanbiedingen

Regelmatig gaan de wasmachines van Whirlpool in de uitverkoop. Bijvoorbeeld omdat er nieuwe modellen op de markt komen. Ook zijn er vaak cashback acties, waar je na aankoop een deel van het aankoopbedrag teruggestort krijg na registratie. Dit gaat vaak om 50 of 75 euro korting. Wil jij niet al te veel geld uitgeven aan een nieuwe wasmachine bekijk dan de goedkoopste Whirlpool wasmachine van dit moment.