Asko Wasmachines

Het merk Asko begon meer dan 60 jaar geleden met een lijn wasmachines en is nu uitgebreid met het ontwerpen en produceren van een breed scala aan keuken-, wasserij- en professionele apparaten. Met het doel om functionaliteit en design te combineren, won de Duo Fusion-kookplaat de Canstar Blue Innovation Award in 2016. Dit Zweedse merk lijkt nu niet meer te stoppen met zijn sterke focus op energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Lees verder voor wat zijn wasmachines op de markt te bieden hebben.

Waarom zou ik een Asko wasmachine kopen?

Asko heeft verschillende vrijstaande wasmachines, waarvan de meeste verkrijgbaar zijn met een capaciteit van 8 kg of 10 kg. Het merk biedt redelijk efficiënte modellen aan, met een reeks voorladers met een energie- en waterefficiëntie van 4,5 sterren of 5 sterren. Hierdoor draag je ook nog eens een duurzaam steentje bij aan het milieu en je ziet dat je kosten op de energierekening lager uitvallen.

Asko beweert high-end wasmachines te produceren, maar voor middenklasse prijzen, in de hoop huiseigenaren te verleiden hun wasmachinebehoeften en -voorkeuren naar een hoger niveau te tillen. Je kunt van alle Asko wasmachines verwachten dat ze roestvrijstalen materialen voor de trommel hebben, samen met een aantal standaardfuncties, zoals snel wassen en waterniveausensoren. Van alle Asko machines wordt beweerd dat ze nauwkeurig zijn uitgebalanceerd van boven naar beneden, waarbij elke functie is gebouwd voor duurzaamheid en efficiëntie.

Met een Scandinavisch geïnspireerde kwaliteit, zijn Asko wasmachines gebouwd om lang mee te gaan en zullen zeker een modern design bieden. Iets anders waar Asko trots op is met zijn wasmachines, is de mogelijkheid om zich aan te passen aan elk huis, dus of je nu alleen woont of in een groot gezin, Asko heeft misschien het juiste model voor jou.

Welke Asko wasmachine past bij mij?

Wat de beste Asko wasmachine is, hangt vooral af naar welke functies je voorkeur uitgaat. Het Quattro-ophangsysteem zorgt voor minder trillingen van de ring voor betere stabiliteit en minder geluid. De actieve trommeltechnologie leidt het wasgoed naar het midden, om een zachtere wasbeurt te garanderen. De peddels zijn ook ontworpen om vuildeeltjes en grind te verwijderen door deze naar de buitenste evacuatiegaten te sturen. SensiSave sensoren bepalen de grootte van je wasgoed, om de juiste waterstanden en looptijd te bepalen.

Quattro zijn vier schokdemperpoten die trillingen verminderen voor minimaal geluid en een lange levensduur. Daarnaast zorgen de roestvrijstalen binnen- en buitentrommels voor een hygiënischer en duurzamer alternatief voor plastic.

Ook is het verstandig om de wasmachine af te stemmen op de grootte van je huishouden. Woon je alleen, samen met je partner of staat er gezinsuitbreiding op de planning? Er zijn 21 programma's om uit te kiezen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de wasmachine in te stellen op het type wasprogramma dat je nodig hebt. Zoek je een nieuwe wasmachine van Asko uit, overweeg dan voor jezelf welke van deze functies je graag terug ziet komen. Naar wat voor soort wasmachine ben je op dit moment precies op zoek?