Candy Wasmachines

Onze kleding wassen doen we allemaal. Het liefst besteden we zo weinig mogelijk tijd aan het huishouden. We zijn allemaal druk genoeg. Hoe fijn is het om dan een wasmachine te hebben die tijd, ruimte én geld bespaart? Candy heeft zulke wasmachines. En ze zijn ook nog eens vriendelijk voor je kleding. Mooi meegenomen want zo blijft jouw kleding langer mooi. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rij.

Wie is Candy

Het Italiaanse Candy produceert al sinds 1945 was- en droogmachines maar ook andere huishoudelijke apparaten als afwasmachines, koelkasten en gasfornuizen. Inmiddels is Candy wereldwijd actief. Milieuvriendelijk staat bij de productie voorop. Zo maakt Candy gebruik van herbruikbare materialen voor haar producten evenals voor de verpakkingen. Uitgangspunt is: Het leven van haar klanten gemakkelijker maken. Wanneer je als bedrijf al dik 75 jaar wasmachines ontwikkelt, kun je ervan uit gaan dat Candy ook voor jou een passende wasmachine in het assortiment heeft.

Waar kies jij voor?

Een nieuwe wasmachine aanschaffen is heel persoonlijk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte aan de voorzijde van je wasmachine, dan kun je kiezen voor een bovenlader. Droog je de was liever binnenshuis? Dan heb je de keuze uit een was-droogcombinatie of een aparte droger. Let je op het milieu, dan wil je een zo energiezuinig mogelijke wasmachine. Was je grote hoeveelheden of juist weinig? Dan is het formaat van de trommel ook van belang. Kortom, genoeg om over na te denken.

Misschien woon je wel ontzettend ruim, dan is de omvang uiteraard niet van belang. Maar voor kleinere ruimtes of bijvoorbeeld de caravan of vakantiewoning is het formaat wel belangrijk. Candy ontwikkelde de kleinste wasmachine ter wereld. De Aquamatic. Met haar diepte van slechts 45 centimeter en een hoogte en breedte van respectievelijk 70 centimeter x 51 centimeter, kun je deze wasmachine overal kwijt. Voor haar grote broertjes doet ze niet onder. Er kan gewoon 4 kilo op 1000 toeren gewassen worden en je kunt kiezen uit maar liefst 16 wasprogramma's.

Duurzaamheid en stroomverbruik

Zijn duurzaamheid en stroomverbruik voor jou belangrijk? Dan is het een goed idee een energiezuinige wasmachine aan te schaffen. Een wasmachine uit de A+++ energie-efficiëntieklasse bespaart op je energiekosten. Dit merk je niet alleen in je portemonnee, het is ook vriendelijk voor het milieu. De Candy Smart CS 147TXME/1-S zorgt voor een besparing van maar liefst 40% meer dan een A+++ machine. Bovendien beschikt dit model over een automatische wasmiddeldosering. Hierdoor gebruik je nooit te veel wasmiddel. Omdat de Candy Smart CS 147TXME/1-S een motor heeft zonder koolborstels, slijt de motor minder snel. Zo gaat de wasmachine langer mee.

De nieuwste ontwikkeling van Candy is de Candy Smart Touch. Met deze slimme wasmachines zoek je dankzij de smart cycli de beste wasprogramma's uit, passend bij je kleding. Een speciale voice assistant kan je hierbij helpen. De smart check-up informeert je over de nodige onderhoudsbeurt voor je wasmachine. Het Candy Grand Ó Vita model wast zelfs al op 20 graden net zo schoon als op 40 graden. In 59 minuten is je was al klaar. De Grand Ó Vita maakt gebruik van het Mix Power System. Een was systeem, waarbij een oplossing van water en wasmiddel in de kleding wordt geïnjecteerd. Om het maximale uit je slimme wasmachine te halen, download je de Candy simply-Fi App.