Continental Edison Wasmachines

Continental Edison wasmachines behoren tot de beste wasmachines die momenteel geproduceerd worden. Wat is Continental Edison voor soort bedrijf? Welke voordelen heeft dit merk allemaal te bieden? En welke modellen en typen zijn er om uit te kiezen? In dit artikel lees je alles over het wasmachinemerk Continental Edison.

Over Continental Edison

Het bedrijf Continental Edison kent een lange geschiedenis. Continental Edison werd in 1882 opgericht door de beroemde wetenschapper Thomas Edison. Het hoofdkantoor van het bedrijf werd in Parijs gevestigd. In de beginperiode van het bedrijf werkte ook de beroemde wetenschapper Nicola Tesla voor Continental Edison. Na de Tweede Wereldoorlog kwam het bedrijf diverse keren via overnames in handen terecht van andere technologiebedrijven, zoals Alcatel, Thomson en Xoceco. Continental Edison richt zich op de productie van uiteenlopende huishoudelijke apparaten, zoals televisies, koelkasten en wasmachines.

Waarom zou ik een Continental Edison wasmachine kopen?

Het merk Continental Edison onderscheidt zich op diverse vlakken van de middenmoot. Welke voordelen heeft dit merk zoal te bieden? In de eerste plaats zijn Continental Edison wasmachines technologisch geavanceerd ontworpen. Iedere wasmachine van Continental Edison is voorzien van een sterke motor, de nieuwste programmeerapparatuur en een krachtige centrifuge. Continental Edison innoveert op dit gebied voortdurend. Ten tweede kenmerkt een Continental Edison wasmachine zich door het energiezuinige ontwerp van haar wasmachines. Veel modellen van Continental Edison vallen binnen de zuinigste energieklassen A+++ en A++. De energiezuinigheid geldt ook voor het beperkte waterverbruik. Kies je voor een Continental Edison, dan bespaar je dus op langere termijn flink op je energie- en waterverbruik. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Een ander, derde voordeel van de wasmachines van Continental Edison is het strakke en eigentijdse ontwerp. De machines zien er stijlvol en modern uit, en ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en modellen. Ten vierde zijn Continental Edison wasmachines aantrekkelijk geprijsd. Van alle merken wasmachines die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, behoort Continental Edison tot de merken met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ten slotte, ook dat is natuurlijk prettig, is er een ruime keuze aan modellen wasmachines en wasinhoud. Zo heb je goede wasmachines die geschikt zijn voor maar liefst 12 kilogram wasgoed, maar ook compactere uitvoeringen met een vulinhoud van 5, 6 of 9 kilogram. Continental Edison wasmachines bieden dus voor elk wat wils!

Welke Continental Edison wasmachine past bij mij?

Maar hoe bepaal je nu welke Continental Edison wasmachine het beste bij jou past? Een belangrijk aandachtspunt om te bepalen welk model voor jou geschikt is, is de benodigde vulinhoud. Heb je een gezin met meerdere kinderen of wil je niet te vaak wassen, dan kun je het beste kiezen voor een Continental Edison wasmachine met een vulcapaciteit van 12 kilogram. Hoe voller je de wasmachine kunt doen, hoe meer je uiteindelijk bespaart omdat je minder vaak de was hoeft te draaien. En die besparing kan flink oplopen. Verder kun je je afvragen welke functies voor jou wenselijk zijn bij de aankoop van een wasmachine. Zoek je een machine met een vertraagde start of zonder deze functie? Wil je graag een wasmachine met een ruime keuze aan bijvoorbeeld 8 wasprogramma's of ben je tevreden met 3 of 4 voorgeprogrammeerde wasprogramma's? En hoeveel toeren moet de machine aankunnen? 1000, 1200 of 1400 tpm? Ten slotte is ook de prijs iets om op te letten. Zo kun je een robuuste Continental Edison met 12 kilogram en 1200 tpm kopen voor zo'n 530 euro, maar ook kiezen voor de voordelige CELL610SLIM uitvoering, die een vulinhoud van zes kg. heeft, een toerental van 1000 tpm en die al verkrijgbaar is voor een prijs van ongeveer 350 euro. De keuze is helemaal aan jou!