Frilec Wasmachines

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Een wasmachine is vaak een behoorlijke investering waar je zo lang mogelijk van wilt genieten. Daarom kies je het liefst zorgvuldig een model uit dat precies bij jou en je woonsituatie past. De wasmachines van Frilec zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en beschikken over uiteenlopende specificaties. Zoek je een wasmachine die geschikt is voor een klein of groot huishouden? Dient jouw wasmachine beveiligd te zijn met aquastop, een kinderslot of juist zeer duurzaam te draaien? In dit artikel lees je meer over Frilec wasmachines en welke uitvoering het beste bij jou past!

Over Frilec

Frilec is een Duits merk dat in 1986 is opgericht in Düsseldorf. In 1989 veroverde het merk Nederland en breidde sindsdien uit naar België, Scandinavië, Frankrijk, Groot-Brittanië, Oostenrijk en Zwitserland. Frilec hanteert een hoge productstandaard. Duurzaamheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en (Duitse) degelijkheid staan bij Frilec dan ook hoog in het vaandel.

Waarom zou ik een Frilec wasmachine kopen?

Wil je een wasmachine kopen die energiezuinig is? Dan ben je bij Frilec aan het juiste adres. Frilec biedt modellen aan met een energieklasse van minimaal A++ en heeft een ruim aanbod van wasmachines met een A+++ label. Daarnaast zijn de wasmachines van Frilec te herkennen aan een modern design dat prachtig is afgewerkt. Naast het feit dat Frilec op het gebied van energiezuinigheid zeer innovatief is, staan de producten bekend om hun lange levensduur. Frilec geeft dus niet voor niets vijf jaar garantie op witgoed apparatuur in plaats van de gebruikelijke twee jaar! Tot slot heeft Frilec een uitstekende omruilservice en kan de wasmachine binnen 24 uur worden uitgeleverd aan een van de retailers in Nederland. Kortom, Frilec is modern, duurzaam en denkt mee met de klant!

Welke Frilec wasmachine past bij mij?

Een wasmachine doet zijn werk het best als hij naadloos aansluit op wat jouw huishouden nodig heeft. Bestaat je huishouden uit één of twee personen? Frilec heeft een compact aanbod van wasmachines. Zo is de tijdloze KOBLENZ7714WA met een inhoud van tenminste 50 liter en een laadvermogen van 7 kilo zeer geschikt voor kleine huishoudens. De KOBLENZ7714WA heeft een A+++ -10% energielabel, een tekstpaneel in het Nederlands en is uitgerust met aquastop. Heb je een huishouden van drie of vier personen? Dan passen de KOBLENZ8614WA-3, KOBLENZ8714WA-3 en KOBLENZ8814WA goed in je huis. Alle drie de modellen hebben een laadvermogen van 8 kilo en zijn voorzien van een Nederlandstalig tekstpaneel. De KOBLENZ8614WA-3 heeft energielabel A+++ -20%, 54 liter inhoud en is naast aquastop voorzien van een handig kinderslot. De KOBLENZ8714WA-3 heeft hetzelfde energielabel en tevens 54 liter inhoud als zijn voorganger. De wasmachine heeft aquastop en is voorzien van een inverter motor. Deze elektromotor bevat geen koolborstels waardoor de wasmachine stiller wast, minder snel slijt en energiezuiniger zijn werk kan doen. De KOBLENZ8814WA heeft 55 liter inhoud en is nog energiezuiniger met een A+++ -40% label. Ook deze wasmachine bevat een inverter motor en werkt op basis van een Twin-Jet systeem waardoor het waswater automatisch vermengd wordt met een reinigingsmiddel. Heb je een groot huishouden van vijf of meer personen? De KOBLENZ9914WA is de ideale wasmachine voor grote huishoudens. Deze wasmachine beschikt over 9 kilo laadvermogen, een tekstpaneel in het Nederlands en heeft ruim 56 liter inhoud. Met energielabel A+++ -10% is hij daarnaast een milieuvriendelijke keuze. De KOBLENZ9914WA draait op een inverter motor en is beveiligd met aquastop.